Monica Oltra

Mónica Oltra

Candidata a la Presidència de la Generalitat

Estimada amiga,
estimat amic:

Fa quatre anys et vaig demanar el teu compromís per a combatre amb valentia els corruptes i treballar infatigablement per recuperar els drets de les persones que la crisi i els mals governs havien abandonat.

El vot valent de milers de persones va produir un canvi polític tan desitjat com necessari. Gràcies a això hem millorat la vida de la gent des del govern de la Generalitat: les famílies ja no paguen els llibres del col·legi, les persones majors ja no paguen els medicaments, les persones en situació de dependència ja no esperen anys i anys a ser ateses ni paguen el copagament confiscatori, molta gent jove ha trobat faena i donem suport a les persones empresàries i autònomes que cada dia alcen la persiana amb esperança.

Estem fent justícia amb les víctimes de la crisi, però també hem protegit el nostre territori, lluitem contra els efectes del canvi climàtic i ara som exemple de transparència i bon govern.

Per això i tot el que queda per fer, hui te torne a demanar el teu compromís. I ho faig amb la mateixa il·lusió, alegria i estima. Per a que la política siga una ferramenta per a la felicitat de les persones.

Perquè amb el teu vot, serem imparables.

Signatura de Mónica Oltra

Mónica OltraCandidatura a Corts

Aitana Mas

Aitana Mas

Candidata a Corts per Alacant

Va néixer el 2 de juliol de 1990 a Crevillent (Alacant). Directora general de Transparència i Participació en l'última legislatura, regidor a l'Ajuntament de Crevillent entre 2011 i 2016 i portaveu local de Compromís per Crevillent. En 2011 va liderar la candidatura de Compromís al Congrés per Alacant, convertint-se als seus 21 anys al cap de llista més jove de l'Estat espanyol. Graduada en Enginyeria Civil per la Universitat d'Alacant, té a més un màster en Direcció i gestió d'esdeveniments, comunicació i relacions institucionals.
Fran Ferri

Fran Ferri

Candidat a Corts per València

Nascut el 24 de maig de 1984 a Canals (València). Portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i diputat en aquesta cambra des de 2011, on ha estat portaveu adjunt i portaveu de Compromís en les comissions d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies, i Peticions. Enginyer tècnic en Electrònica Industrial, va cursar un segon cicle d'Enginyeria en Organització Industrial i és especialista en energies renovables. Activista pels drets LGTBI+, va formar part de la Federació Estatal de LGTB en el Consell de la Joventut estatal i del consell coordinador del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor.
Vicent Marzà

Vicent Marzà

Candidat a Corts per Castelló

Nascut el 3 de març de 1983 a Castelló. Conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport i diputat en les Corts Valencianes en l'última legislatura, ha format part de la Junta Directiva 'd'Escola Valenciana Federació d'Associacions per la Llengua' i ha participat en el comité organitzador de l'IV Congrés 'Escola Valenciana i Societat', en l'I Congrés Internacional d'Interacció Comunicativa i Ensenyament de Llengües i col·labora amb l''Enciclopèdia Catalana' elaborant les actualitzacions de noves entrades sobre el País Valencià. Llicenciat en Magisteri amb el màster de Pedagogia social i comunitària: lideratge de la transformació socioeducativa. Ha estat professor de primària i d'anglés en els col·legis Carles Salvador de Castelló de la Plana, Margarida Xirgú de Badalona i Gaetà Huguet de Castelló. També ha estat professor de Francés a l'escola Campanar de València.