Candidatura

Aitana Mas

Aitana Mas

Candidata a Corts per Alacant

Va néixer el 2 de juliol de 1990 a Crevillent (Alacant). Directora general de Transparència i Participació en l'última legislatura, regidor a l'Ajuntament de Crevillent entre 2011 i 2016 i portaveu local de Compromís per Crevillent. En 2011 va liderar la candidatura de Compromís al Congrés per Alacant, convertint-se als seus 21 anys al cap de llista més jove de l'Estat espanyol. Graduada en Enginyeria Civil per la Universitat d'Alacant, té a més un màster en Direcció i gestió d'esdeveniments, comunicació i relacions institucionals.
Fran Ferri

Fran Ferri

Candidat a Corts per València

Nascut el 24 de maig de 1984 a Canals (València). Portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i diputat en aquesta cambra des de 2011, on ha estat portaveu adjunt i portaveu de Compromís en les comissions d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies, i Peticions. Enginyer tècnic en Electrònica Industrial, va cursar un segon cicle d'Enginyeria en Organització Industrial i és especialista en energies renovables. Activista pels drets LGTBI+, va formar part de la Federació Estatal de LGTB en el Consell de la Joventut estatal i del consell coordinador del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor.
Vicent Marzà

Vicent Marzà

Candidat a Corts per Castelló

Nascut el 3 de març de 1983 a Castelló. Conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport i diputat en les Corts Valencianes en l'última legislatura, ha format part de la Junta Directiva 'd'Escola Valenciana Federació d'Associacions per la Llengua' i ha participat en el comité organitzador de l'IV Congrés 'Escola Valenciana i Societat', en l'I Congrés Internacional d'Interacció Comunicativa i Ensenyament de Llengües i col·labora amb l''Enciclopèdia Catalana' elaborant les actualitzacions de noves entrades sobre el País Valencià. Llicenciat en Magisteri amb el màster de Pedagogia social i comunitària: lideratge de la transformació socioeducativa. Ha estat professor de primària i d'anglés en els col·legis Carles Salvador de Castelló de la Plana, Margarida Xirgú de Badalona i Gaetà Huguet de Castelló. També ha estat professor de Francés a l'escola Campanar de València.
Ignasi Candela

Ignasi Candela

Candidat al Congrés per Alacant

Marta Sorlí

Marta Sorlí

Candidata al Congrés per Castelló